joi, 9 octombrie 2014

Proprietatile leptopului acer 5401

Construiți de calitate este solid, cu un capac de aluminiu care ajută pentru a proteja ecranul. Sasiul este foarte subțire, dar este, de asemenea, una dintre cele mai dure, și este ușor să reziste la naveta de zi cu zi.
Este un laptop bine echipat, atunci când vine vorba de porturi și, la fel ca Packard Bell EasyNote TJ65 Bell-AU-010UK, veți găsi patru porturi USB pentru periferice, si VGA și porturi HDMI pentru conectarea analogice și ecrane digitale.
La 250GB, hard disk-ul ofera o multime de stocare pentru muncă și mass-media de fișiere, cu un multi-format DVD ReWriter pentru copierea de rezervă a datelor pe DVD-uri și CD-uri goale. 802.11g Wi-Fi și Gigabit Ethernet oferă opțiuni de rețea.
Există, de asemenea, un cititor de 4-în-1 card de memorie, făcându-l ușor pentru a transfera fișiere între acest laptop și alte dispozitive digitale compacte.
Performanța Aspire 5410T-723G25Mn nu poate fi cel mai bun, dar această mașină reprezintă cu adevărat o valoare remarcabilă pentru bani, cu un design care pune laptop-uri mult mai scumpe la rușine. Lincul este :http://www.techradar.com/reviews/pc-mac/laptops-portable-pcs/laptops-and-netbooks/acer-aspire-timeline-5410t-638848/review

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu